Kerstshoot

In de studio

 

Bijna Kerstmis!  Elk jaar organiseer ik de kerstshoot! Tijdens deze fotoshoot is de studio omgetoverd en waan je je al op 24 december.

Er is niets zo mooi als een foto van de kinderen en/of een gezinsfoto in deze periode! Als je dit jaarlijks doet kan je later de foto’s langs elkaar leggen en de groei van je kids bewonderen.

De kinderen komen naar de kerstshoot om een leuk moment te beleven. Bijvoorbeeld om in de sneeuw te liggen of om op de slee te zitten. We maken er samen een leuk half uurtje van en ondertussen worden er foto’s gemaakt.

Dit jaar twee splinternieuwe decors!
Welk verkies jij?

* Lekker chillen in de sneeuw
of
* Gezellig bij elkaar bij de haard 

De prijs is 65 EUR inclusief:

  • 10 afgewerkte beelden digitaal
  • 10 afgedrukte kerstkaarten (10/15)
  • de leuke kerstsfeer en positieve energie

In de prijs zit ook steeds het ontwerp van een kerstfotokaart en 10 afdrukken. De kaartjes kunnen bijbesteld worden aan 2 euro/stuk. Je krijgt een aantal voorbeelden en kan zelf meebeslissen welke foto’s erop komen.

Wens je een afspraak vast te leggen? Natuurlijk kan dat! Je kan mailen naar info@hardyprints.be en ik spreek graag samen met jou een datum af!

Heb je zelf een idee of wens laat het mij dan kijk ik wat mogelijk is. En vervolgens maak ik een prijsvoorstel.

Een grotere groep of bubbel, een bedrijf of onderneming? Vraag dan ook even een prijsvoorstel aan via info@hardyprints.be